Tuesday, October 31, 2006

grönt glitter i snö

så var den här. den utlovade snön. blåsigt och jävligt, men första snön är alltid mysig på nåt vis. lunch med bror och sedan på vinterjackajakt. kom hem med en mössa. bra det med. grön och fin och stickad och glitter och boll och skärm. snö blir vatten när man kommer in i värme. ska alltså snart ta på mig blöt mössa, blöta vantar och blöt halsduk för promenad hemåt. internet hemma inom tre veckor. ska bli för djävla skönt! saknar för många just nu. det är inte glassigt.

Friday, October 27, 2006

storm?

snöstorm på väg. men storm. var är du? kom och ta mig härifrån

Wednesday, October 25, 2006

generalisera mera

jaha. då var det sagt. jag klassas till 90% som en prettopoppare. sanning enligt en svartsotig bloggare nära dig.

höghopp i höstsol








jag och julia tar igen porträttfotografering i höstsolen. önskar att magen kunde känna vad bilderna säger.

Thursday, October 19, 2006

en man med en gitarr

jag har nu frisyr. ny man med gitarr på väggen. nya änglar bredvid sängen. mitt rum är inte så nytt, och inte städningen.




Wednesday, October 11, 2006

äggsmink






lite bilder då äntligen. fulaste kylskåpsmagneterna i världen. stekta ägg i fullformat (nästan). groteska och äckliga.

jag känner mig som dom ibland. speciellt med min nuvarande överläpp. skorpa, klia, blod.

jag och julia. svettiga och trötta efter spelningen förra fredagen. den 25:e smäller det igen -med ny spännande sminkning såklart!

vet inte hur man passar in bilder och text. blogger har ändrat. eller så har jag ändrats. jag vet inte. nu är det liquid. puss och kram!

Tuesday, October 10, 2006

kärlek vs. okärlek

klockan är över sex. hungrig. vill inte ta mig hem i detta regn, regn, regn. -okärlek

gratis mat på kåren ikväll. -viss kärlek.
"städsexa". har skrapat tuggummi från dansgolv hela förmiddagen. -okärlek

min kamera har ballat ur och jag vet inte vad den vill. inte något gott har jag en känsla av. -teknik är inte en kärlek.

men kärleken finns. -i fina bilder som produceras kring mig. -i våran klubb som planeras för fullt. -i stefan sundström som kommer till sundsvall. -i varma leenden från männiksor som vill väl. -i kommande helg.

Sunday, October 08, 2006

lätt! rätt! läpp?

tenta gick lätt.
artikel blev rätt.
trasig blev läpp.
jag rimmar rätt fett.

idag världens vackraste höstdag som inleddes med "spalka kling i löven" och aerospace i öronen. pluggfri helg med fredagsfest på berg i kåta. lördag med sverigevinst, biltur med jakob hellman och storshopping på ICA nacksta. idag fotbollsturnering och ikväll spela spel med fint sällskap. veckan blir pepp inför helgens tripp till hemtrakter. (som numera stavas västerås?? konstigt.)

Monday, October 02, 2006

saker som blir till annat

slemloska blev till virvelvind i badkaret. uppfinningsrikedom och snickarglädje blev till timmarslångt samtal från finland. rätt kvinna på rätt plats blev till billig studentlitteratur. skivmässa och record hunter blev till 800 kronor mindre i plånboken. bra musik på vanligtvis dålig klubb blev till dans och glädje. givmild okänd blev till minskad ångest. rött bläck blev till röd fläck. många saker blir till andra, och de senaste dagarna har det mest varit bra.