Monday, April 24, 2006

korvfest

lina tog kort på robin och klara bland tetravin i kåsa, sojakorv och lekar. friluftsliv när det är som bäst!

Friday, April 21, 2006

kjesäter jao!

it'd good to be back. ja, faktiskt så njuter jag. igår trainspotting och waterboy. idag pinic i solen med kaffe, snus och per herngrens civil olydnad. imorgon grill och husets röda.

-men klara, det var väl jobba i studion du skulle göra?! -meh, ehh.. jaha. hurså? cp.

pratade med mitt solsken madelen idag. hon var inge glad alls. det gör ont. alex är inte heller glad. och jag drömmer att jag blir ihjälstucken med solfjäder. men det finns ingen anledning till oro. våren kommer att rädda oss alla!

"det går helt enkelt inte att bjuda en polis på kaffe vid en aktion, om bullarna var förgiftade vid den förra."

peace out!

Thursday, April 20, 2006

mot sherwoodskogen!

jepp då var det dags då. 15.07. hem i snön. varför? varför är april en månad dömd att bli lämnad, dömd att bli avvisad?? men ja, först ska packas, och så ska sötgökarna från källaren vakna till liv och fylla mig med deras innerliga kärlek. bilder från grillkväll igår. äcklig tofu, strips, champinjon, folköl, cigarett, majskolv, yeopardy (stavas hur?), elfel, fina vänner, mys, kärlek, danmark, jobb??, kryddmajs, 1:a maj, ok hejdå.
ghettolisa. snusklara. cigarettaså. och så en av lisas gamla bilder på mikko bara för att bevisa att han var där liksom.

Wednesday, April 19, 2006

isglass och fräknar










idag sol och vår. promenad till månsan med lisa och aså. åt calippo och pratade danmark och knulla. myspys med vitt vin hos adam/arvid igår. skönt häng och fina tapeter. på bilderna är det en nyvaken klara och en nyvaken lisa på klaras uteplats i solen. ikväll grill. heja våren!

Tuesday, April 18, 2006

destination: copenhagen

ångest -hejdå! hopp -hej! sommar i köpenhamn. ja, nu är det bestämt.

lisa kom från kivsta. posta ansökan. åka bil i solen och bästa känslan på länge. till månsan prat och promenad. bestämde att vi skulle låna megafonen av scrapers till 1:a maj. dom var inte hemma. aså ringde. fika på johanssons + adam och acke. det blir öl ikväll. och så var det köpenhamn. aså har nyss varit där. vi spottade i näven och tog i hand på att vi drar. det kommer bli fett, och det kommer bli av! ta mej fan. imorgon kommer mikko. hoppas både lisa och jag.

nyaste och bästa i playlisten: my darling you! - please don't talk to me I fall in love so easily (mr pedro feat. funky fredd remix)

Saturday, April 15, 2006

which "that 70's.." character are you?


jag är hyde fan! prova du med. hur kul som helst!

Which That 70's Show Character are You?





påskafton

råd inför kvällen:

#1. dress to impress.
#2. våga ta kvällen på allvar och gå in för glamour och dekadens.
#3. romantik, vansinne och obskyra böjelser, bejaka dina hemliga identiteter.
#4. lämna smakpolisen hemma.
#5. glöm inte att dricka varannan champange.
#6. more is more.
#7. det är helt ok med höga klackar -ingen kräver att du ska GÅ i dem...
#8. jesus dog för våra synder, det minsta vi kan göra är att se till att det inte var förgäves!


gårdagen var endast uppladdning, förfest, smakprov inför kvällen som komma skall. men ack så fint det var. en långfredag innehållande: ofattbart trång och varm (närmare bestämt 28-grader) påskmiddag hos mormor, mysig bilresa i ösregn, bo kaspers, preem, första snusen på flera dagar, christofer, kalle, nicke, folköl, kortspel, fin musik, punkprat, taxi, "danskjävlar", starköl, kära återseenden, otroligt jävla nördiga hockeykillar från öland, teaterresa till sudan, deeptalk, onödigt telefonsamtal, väldigt onödigt sms.

ungefär där tog det slut. och jag var ganska nöjd. då var klockan runt 01.00 skulle jag tro. laila tov

Thursday, April 13, 2006

biskops-jävla-arnö

idag. bra dag, som även innehållit värsta hjärtklappningen för året. ok, från början. vaknar. huvudvärk från en annan galax. mor säger migrän. jag säger ond ande som spikar en spik i min högra hjärnhalva. polisen för att hämta pass. hos benny tog kort till ansökan. röda korset köpte röd t-shirt. ska trycka på den när jag kommer tillbaka till skolan. träffade alex på stan. svinkul att se honom. fika på hans mors (+frälsisfolkets) nya kafé, pumpa bildäck, titta på ny replokal och van, hänga i lägenheten. myspys. sen hem till huset. mat och fika. och sen..

!!ÅNGEST! ansökan måste lämnas till posten om en timme! va?!?! har inte skrivit brev än för in i jävla helvete! stress, ångest, hjärtklappning, hata mig själv, mer ångest, panik och svaga känningar av självmord. klockan var kvar i sex och jag var en våt fläck på betonggolv när jag såg att ansökan till biskops-arnö ska vara poststämplat den 18. poststämplat, inte inne. fy farao. en ängel lade en hand på min axel. jag kan åter andas.

nu sitter jag alltså med personliga brevet och ska försöka överväga min bristande kompetens med en otroligt spännande och intressant personlighet. det går sådär. det är också ett fakta att jag ser ut som en överförfriskad, något överviktig ryss på passkorten så jag vet inte hur stor mening det är med det hela. för dom går väl på utseende i antagningarna!? har dessutom ca 20 låtar i min playlist på datorn, slut på batteri i i-pod och kommentarer, suck, stön och vrål från hockey på nedervåningen.

smile like you mean it.

Wednesday, April 12, 2006

17 timmar med madness

sthlm igår. det var kul och jag mådde bra. åkte tillbaka imorse. vet inte varför. ok, men bilder!
madness. och ben.

det här var ju väldigt svårt att få dom bra. dom liksom lägger sig där dom vill hur som helst. hur fan ska detta gå till??


ja och sen är det ju deras badrum som ni kanske ser.jag tyckte det var kul, eller bekymmrad.. ehh.eftersom det var kläder överallt alltså. m & t's lägenhet är inte jätteren.

tomas sov imorse hur jävla länge som helst (som ni ser nedanför). för han hade varit uppe så länge. för han gillar sitt jobb. men jag var vaken. så jag gick runt och fotade och tittade på ztv. det var ganska mysigt faktiskt. för övrigt så ser han mkt ut som sin bror på bilden.









på ztv var det the streets. tre gånger. madonna var också mycket. madelen tycker om henne. och tomas också har jag för mig. jag tror han har uttalat sig om han hon är den största discodrottningen genom tiderna eller liknande. jag tycker madonna är lite jobbig. yeah yeah yeah's nya såg jag två gånger imorse, den var rätt bra. hon har fint på händerna. en hand kanske bara. jag skulle vilja ha det, men jag skulle sökert bara kladda runt som fan. iaf skulle man ha ngt som verkligen sitter.

populärt i musikvideos nu: #1. hemmafest. #2. gå på gatan (inte hora alltså utan asfalt. men det har nog alltid varit coolt). #3. att imitera olika band. alltså i olika delar av låten så klär man ut sig och härmar någon känd artist/grupp. bl.a. red hot har en video som är så. och den är veckans hitvarning, jättedålig och overkligt lång.


det här är min fågel. jag köpta den igår och jag gillar den jättemycket.
och tydligen kunde man ändra strl på bilderna. det var ju också en upptäckt. ok. då kommer jag då. det kan ju faktiskt hända att jag dyker upp på bilder, tro det eller ej. en av dom är rolig tycker jag. den andra. det ser det ut som att jag ler världens mest falska leende efter att ha hört en otroligt dålig vits från någon jag inte bryr mig speciellt mkt om. "aaahhhh..."
finaste kandelabern med finaste svarta dödsljusen. madness i mitt hjärta 4-ever!

Monday, April 10, 2006

påsk my ass

mamma har redan börjat hetsa inför skiten. påsk. påsk från helvetet. och mat. all denna jävla mat. fisk, ägg, piss och skit. "och vad ska du äta då klara?" skit i det du.

min källare

kollage från min session i källaren igår. skulle ta sista bilden till "resa"-temat och försöka få klart ansökningarna. hur det gick tar vi en annan dag. har skickat in bilder för framkallning iaf och märkte då att det är två bilder som jag bara har lågupplösta versioner på här hemma. kan man ha bättre planering? kanske. inte. jag.

Sunday, April 09, 2006

barn på promenad och folk på festival

vaknade 05.40. låg och hatade att vara där jag är i någon timme. läste dn. frukost. mor och far känns extra intensiva på morgonen. iaktagelser från dagens promenad:

#1: dagens löpsedeln vid kvarnkiosken: "falsk anna book anmäld för telefon terror". haha, det var roligt. varför låtsas vara just anna book om man ska ringa och terrorisera någon?? jag skulle varit typ lars leijonborg eller sofi fahrman. anna book?!! ha!

#2: när jag tittar på en hund jag möter så börjar jag le, bra dagar fnissa. om jag sen tittar upp på den som hunden är ute med så hejar personen alltid glatt. ofta har personen också en mössa, modell tunn med tryck, som är uppdragen precis ovanför öronen. nu låter det som att jag hittar på allting, men det slår aldrig fel! om jag någon gång skaffar en sån mössa ska den vara vit med blått tryck och en liten tofs, en sån som man fick från skoljoggen på mellanstadiet. men då ska jag själv vara väldigt gammal, och promenera med hund.

#3: min gamla innebandytränare björn har minst tre barn. dom stod utanför den nya gigantiska godisaffären på dalhem och pratade med en kvinna som hade ungefär lika många barn. jag låtsades att jag inte såg någon av dom.

#4: att träffa barn på promenad är ungefär som att träffa folk på festival. dom allra flesta hejar, och majoriteten av dom försöker inleda samtal. dom pratar osammanhängande, utan hämningar och om saker som man själv aldrig skulle kunna komma på att säga till en främmande människa. för tillfället skulle jag hellre vara på festival än på promenad i bajsosande sala. ett barn sa föresten bajs när jag gick förbi, men jag tror inte det var till mig.

på tal om barn så är fejden med barnasläktet över. jag träffade inget elakt barn idag, och jag sa inget dumt. hoppas det håller i sig, för jag har mått rätt dåligt över det jag sa i förrgår.

jag ska ta en bild på min far idag. till någon tidning han blivit intervjuad för. kyrkligt antar jag.

Saturday, April 08, 2006

dimmiga dar

fyra nyanser av grått. det är april va? jag vill vara i göteborg, vill bo i göteborg. men vad vill jag imorgon? det är det, jag kan inte lita på mig själv!

jag har hittat skor jag vill ha. draven. svarta och vita och lite ränder. svårt att förklara. men dom verkar ändå inte finnas i brudstrl. alltid.

jag gjorde våfflor idag, då tänkte jag på malin. sen åt jag säkert fem stycken med hjortronsylt och glass. efteråt mådde jag skitilla.

jag vill ha mitt leg. om jag hade det skulle jag åka till sthlm och gå på hc-spelning med madelen. världens bästa madelen!

Friday, April 07, 2006



jag och mina nya stövlar såklart

jag -en bloggare

ja. så är det. jag kan äntligen sova och märker nu hur mycket tid jag har. till ingenting. jag menar, hade väl ännu mer tid förut, hela nätterna, men jag fattade ingenting så jag kunde inte göra något av den. nu sover jag, och är därmed också vaken ibland.

nu är det fredagkväll. mina föräldrar är på fest, och här sitter jag. lämnad med grönsaksdipp och trocadero.

idag vare jag ute på promenad. gick långt och det var sol och jag lyssnade på vårmusik och kände tillfälligt en gnutta hopp komma smygandes, när jag såg en unge som försökte putta sin cykel uppför en backe. (fråga mig inte vad han skulle göra om han väl fick upp cykeln..) pojken var ungefär lika stor som cykeln och misslyckades hela tiden. jag tyckte synd om pojken och följade händer:

jag: -behöver du hjälp?

unge: -av dig?

jag:- ja

unge: -varför det?

jag: -för att jag är större än dig, och ganska bra på att putta

unge: -stick kärring

jag: ÄT SKIT UNGJÄVEL!

ok, och hur fan är detta möjligt frågar jag mig själv. när hände allt detta? när blev ungar, framför allt j a g, så jävliga?!? nej, klimakterie + tonårsångest = cp-barn. det har jag alltid sagt.